waar gaan we heen? - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Arjan en Conny Sluijs - WaarBenJij.nu waar gaan we heen? - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Arjan en Conny Sluijs - WaarBenJij.nu

waar gaan we heen?

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Arjan en Conny

05 Oktober 2009 | Nederland, Amsterdam

De bedoeling is dat we gaan afreizen naar Marcali. In een kindertehuis in dat dorpje verblijft onze nieuwe zoon en broertje.

We hebben een vakantiewoning gehuurd in Balatonmariafürdö, ca. 20 minuten daarvandaan. Voor de kenners: We 'wonen' dus tegen het Balatonmeer aan.

• 05 Oktober 2009 - 20:37

Fleur:

Hoi allemaal,

Wat leuk dat we jullie kunnen volgen! Ik hou het zeker in de gaten!!

Groetjes, Fleur en fam

• 08 Oktober 2009 - 16:57

Fam. Gelderblom:

Zo, we hebben jullie gevonden hoor! En we gaan jullie belevenissen zeker volgen. Alvast een goede reis toegewenst en een behouden thuiskomst met 3 kinderen.

• 12 Oktober 2009 - 07:00

Wendy:

goede reis teogewenst en heel veel succes ik blijf jullie volgens
    liefs wendy

• 12 Oktober 2009 - 12:36

Annemiek:

Je staat in mijn Favorieten, hoor. Ik ga elke dag kijken! Goede reis en behouden aankomst!
    Groet,
    Annemiek

• 12 Oktober 2009 - 19:06

Margreet Batteau:

Hoi ik heb jullie gevonden! Ga zeker de reis volgen. Heel bijzonder. Veel sterkte!

• 13 Oktober 2009 - 17:07

Gerard:

Hallo Conny en Arjan,
    ik volg jullie op de voet, ben benieuwd naar jullie belevenissen....