daar ben ik weer
Blijf op de hoogte en volg Arjan en Conny
16 November 2009 | Hongarije, Keszthely
1. Er is een Tesco.
2. Er is een McDonald's
3. De stoplichten zijn voorzien van een resttijdindicator (over hoeveel seconden gaat het stoplicht op groen/rood).
We doen steeds meer uitstapjes. We zijn al een paar keer op de comp bij Tihany geweest (veerboot zeggen jullie). Zaterdag hebben we in Tapolca in een grot gevaren. Papa roeide dus we hebben tegen alle mogelijke en onmogeljke muren gebotst. En vanmiddag gaan we naar een vulkaan, ergens aan de noordkant van Balaton. Mama weet dat, maar doet nu het huiswerk met Clarissa.
En nee, er is hier geen Sinterklaas. Welk komen we in de kerststemming.
Wist je trouwens dat Leonard al precies weet wat het verschil is tusseneen Ifa en een Tatra? De overeenkomst is dat ze allebei stinken naar diesel, en dat papa ze altijd inhaalt.
Doei!
16 November 2009 - 19:50
Fam. Gelderblom:
Hallo Karoly, wat schrijf je leuke berichtjes! Ik ben benieuwd of je straks in Nederland ook zo spraakzaam bent!
Het zou niet zo fijn zijn als je een glutenallergie hebt maar ja, er blijven gelukkig nog heel veel dingen over die je wel mag eten. Wij weten er alles van want we weten sinds kort dat Elise tarwe-allergie heeft, da's bijna hetzelfde als glutenallergie.
Annemarieke vind het maar zielig voor Clarissa dat ze nou geen schoen kan zetten.
Groeten aan iedereen. -
17 November 2009 - 08:32
Duifke:
Hallo daar,
Nou, jullie nemen het er van, goed hoor!
Papa moet eerst nog maar eens flink gaan oefenen op de rottemeren voordat hij weer met jullie gaat roeien...
Tesco hebben we niet, wel de Plus, ook prima hoor!
En de Mc.Donalds zit om de hoek...
Alleen die stoplichten, tja, dat kunnen we natuurlijk aan Eurlings vragen maar of hij ze gaat aanpassen?
Veel plezier nog en tot gauw! -
18 November 2009 - 09:51
Alberdien:
Hallo allemaal,
Hier weer een berichtje van ons. Fijn om te horen dat alles goed met jullie gaat en wat leuk Karoly dat je al regelmatig Mcdonalds heb gezien (is weer wat anders dan al die kruidnoten en choc. letters) Maak er nog een leuke tijd van en sterkte met de gluten, merken jullie daar nu al iets van? Groetjes van de 6 Buijsjes -
19 November 2009 - 07:53
Lia:
Ha Arjan,
Ik volg jullie avonturen. Fijn dat het zo goed gaat! Als ik het goed heb gaan jullie volgende week richting Nederland. Ik wens jullie een heel goede reis. Het nieuws vanuit hier: Paula heeft een dochter! Een beetje vroeger dan gepland, maar alles is in orde.
Groet, Lia -
19 November 2009 - 18:32
Annemiek:
Dag Karoly, zo te horen vermaak je je wel daar. Dus misschien een glutenallergie. Nou, in Nederland zijn ze daar steeds beter op berekend. Heb je gedanst op de vulkaan? Dat kan in Nederland niet. Maar we hebben hier wel veerboten. Ben je wel een beetje aardig voor Clarissa en Leonard? Zijn ze ook aardig voor jou? Ze vertellen vast wel eens iets over school. Maar je weet het pas echt als je hier bent. Dat duurt niet zo lang meer! Groetjes aan allemaal van Annemiek